Lirik Lagu Joko Tingkir – Yeni Inka feat Farel Prayoga

PelitaJakarta.com – Berikut ini Lirik Lagu Joko Tingkir – Yeni Inka feat Farel Prayoga :

Joko Tingkir ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Pantang mundur, terus nyambut gawe

Ning Purwokerto tuku ketan
Iki cerito anak rantauan
Lombok rawit pedes tenan
Golek duwit kanggo masa depan
Golek duwit kanggo masa depan

Rokok klobot ning ngisor wit mlinjo
Paling abot ninggal anak-bojo
Tuku donat ning Kalimantan
Tetep semangat kanggo masa depan
Tetep semangat kanggo masa depan

Godhong kenikir, godhong koro
Jo dipikir aku arep ngliyo
Mangan jamur, mangan koro
Aku jujur, kowe ra percoyo
Aku jujur, kowe ra percoyo

Joko Tingkir ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Pantang mundur, terus nyambut gawe

Ning Banyuwangi tuku ketan
Iki cerito anak rantauan
Lombok rawit pedes tenan
Golek duwit kanggo masa depan
Golek duwit kanggo masa depan

Rokok klobot ning ngisor wit mlinjo
Paling abot ninggal anak-bojo
Tuku donat ning Kalimantan
Tetep semangat kanggo masa depan
Tetep semangat kanggo masa depan (hey-yo-hek-hey!)

Joko Tingkir ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Pantang mundur, terus nyambut gawe

Joko Tingkir ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Pantang mundur, terus nyambut gawe

Terjemahan Lirik Lagu Joko Tingkir ngombe dawet :

Joko Tingkir ngombe dawet (Joko Tingkir minum dawet)
Jo dipikir, marai mumet (Jangan dipikir, nanti bingung)
Ngopek jamur nggone Mbah Wage (Memetik jamur di Mbah Wage)
Pantang mundur, terus nyambut gawe (Pantang mundur, tetap bekerja)
Pantang mundur, terus nyambut gawe (Pantang mundur, tetap bekerja)

Ning Purwokerto tuku ketan (Ke Purwokerto membeli ketan) Iki crito anak rantauan (Ini kisah anak rantauan) Lombok rawit, pedes tenan (Lombok rawit pedas banget) Golek duit kanggo masa depan (Cari uang untuk masa depan) Golek duit kanggo masa depan (Cari uang untuk masa depan)

Rokok klobot ning ngisor wit mlinjo (Rokok klobot di bawah pohon melinjo) Paling abot ninggal anak-bojo (Paling sulit meninggalkan anak-istri) Tuku donat ning Kalimantan (Beli donat di Kalimantan) Tetep s’mangat kanggo masa depan (Tetap s’mangat untuk masa depan) Tetep s’mangat kanggo masa depan (Tetap s’mangat untuk masa depan)

Godong kenikir, godong koro (Daun kenikir, daun koro) Jo dipikir aku arep ngeliyo (Jangan dipikir aku ingin mendua) Mangan jamur, mangan koro (Makan jamur, makan koro) Aku jujur, kowe ra percoyo (Aku jujur, kamu tidak percaya) Aku jujur, kowe ra percoyo (Aku jujur, kamu tidak percaya)

Ning Kediri tuku ketan (Ning Kediri membeli ketan) Iki cerito anak rantauan (Ini kisah anak rantauan) Lombok rawit pedes tenan (Lombok rawit pedas banget) Golek duwet kanggo masa depan (Cari uang untuk masa depan)

Mangan jamur, mangan koro (Makan jamur, makan koro) Aku jujur, kowe ra percoyo (Aku jujur, kamu tidak percaya) Aku jujur, kowe ra percoyo (Aku jujur, kamu tidak percaya)