Lirik Lagu Nemen – Happy Asmara

Pelitajakarta.com – Berikut Ini Lirik Lagu Nemen – Happy Asmara :

Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek’e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo , nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngebot i liane

Kudune kowe ngerti
Tresnoku nomer siji
Penak e leh mu blenjani janji
Kowe tego nglarani

Usahaku wes ra kurang kurang
Gematiku wes pol polan
Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan
Kowe konangan gendak an

Ngomongo… Jalokmu pie?
Tak turutane, tak usahakne
Aku ramasalah… yen kon berjuang dewe
Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek’e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo, nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngebot i liane

pikiren bahagiamu, aku gampang

Ngomongo… Jalokmu pie?
Tak turutane, tak usahakne
Aku ramasalah… yen kon berjuang dewe
Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek’e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo, nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngebot i liane

Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek’e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo, nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngebot i liane
Kowe malah milih wong kae
jebul aku mbok anggep sepele